Walvissen kijken op Gran Canaria

Mijn blog

blog o log is een website die, bij wijze van persoonlijk dagboek van de auteur(s), inhoud die voor hen van belang is, die gewoonlijk vaak wordt bijgewerkt en waarop de lezers vaak commentaar leveren.

Het dient als een online publicatie van verhalen met een zeer hoge periodiciteit, die in omgekeerd chronologische volgorde worden gepresenteerd, d.w.z. het meest recente dat is gepubliceerd is het eerste dat op het scherm verschijnt. Vroeger was het gebruikelijk dat blogs een lijst met links naar andere blogs of andere sites weergaven om informatie uit te breiden, bronnen aan te halen of op te merken dat een onderwerp dat door een andere blog was gestart, werd voortgezet.

Tegenwoordig kan een blog verschillende doelen hebben, afhankelijk van het type, de taxonomie of zelfs het auteurschap, bijvoorbeeld het versterken van de persoonlijke topscore van de auteur, informatie te genereren voor specifieke thematische gemeenschappen of zelfs te dienen als middel om te zoeken naar mogelijkheden, enz.

De vulkaan

Veel mensen vragen ons of de vulkaan invloed kan hebben op walvisachtigen in ons gebied. En de waarheid is dat we te ver weg zijn om dat te laten gebeuren.

Lees meer "

Blog

Mijn blog Een blog of weblog is een website die, als een persoonlijk dagboek van de auteur(s), inhoud bevat die voor de auteur(s) van belang is, en die gewoonlijk wordt bijgewerkt met

Lees meer "